DESPRE ARTA MEA

Prin lucrarile mele doresc sa comunic cu iubitorii de frumos si sa le impartasesc frumusetea vietii inconjuratoare, dar si o parte din ceea ce simt eu pentru natura.

Culorile ne transmit anumite stari sufletesti datorita faptului ca noi, oamenii, le percepem nu doar cu mintea, ci si cu inima. Iubitorii de arta sunt la fel peste tot. Ma adresez cu sinceritate tuturor acelora care iubesc frumosul. Arta, fie ea plastica, muzicala, literara, nu are granite.

Arta, fie ea plastica, muzicala, literara, nu are granite.

GABRIELA CALINOIU



Perne decorative pictate manual


Pictura pe lemn:cutii,mobilier,rame,etc.Gãndite pentru a depozita diverse obiecte , cutiile de lemn au fost trecute prin mãna mea si s-au transformat în obiecte decorative pentru a vã încânta si pentru a da personalitate spatiului dvs.Pe structura de lemn se poate picta orice model de picturã la cererea dumneavoastrã.


Oglinzi decorative, pictate manual si realizate unicat.Oglinda, prin rama sa latã (cc. 10 cm) permite sa se creeze diferitemodele decorative.Atât utilitatea lor, cât si frumusetea ramei propulseazã oglinzile printre decoratiunile care trebuie neparãt sa se regãseascã pe unul dintre peretii dumneavoastrã, îmbrãcându-i si colorându-i.
Oglinzile sunt un cadou deosebit pentru cea de langã noi.


Mese pictate manual,ce dau un plus de eleganta,dar si accent camerei prin culoare si desen.Lemnul este un material viu, iar varietatea sa de esente si de forme ce le poate cãpãta sub mãiestria sculptorului si penelul pictorului este foarte vastã.

Mobilierul pictat are particularitatea de a rezistaîn timp oricãror curente sau orientãri ale modei.


Pictura pe vase de ceramicã.
Combin stilul cu eleganta si confer obiectelor de ceramicã o notã aparte si un puternic impact vizual.


Pictura pe sticla.

-Pictura pe sticlã gen vitraliu
-Vase de sticlã pictate;
-Suporturi pentru lumânãri;
-Lampadare,veioze,aplice;
-Pictura pe geamurile usilor si ferestrelor.

Sticla,cum bine stim,este foarte prezentã în viata noastrã,fiind extrem de functionala,având utilitati multiple si nu în ultimul rând valeitãti expresive.

M-a atras întotdeauna efectul de transparentã al sticlei si posibilitatea de a fi înnobilatã prin culoare si prin motive ornamentale.

Transparentele,formele,simbolurile îi pot conferi sticlei mister.

Lasă un comentariu